GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - ÇAYKUYU İLKOKULU

Mrt

Azerbeycan ortaklı bu projemiz kapsamında 7 – 11 yaş grubu öğrencilerimizle, geri dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturarak , birlikte hareket edebilme, doğayı koruma, atıklardan yeni materyaller oluşturma , doğa gönüllüsü bireyler yetiştirirek, öğrencilerin çevreye ilgi duymasına, geliştirilebilir ve sürdürülebilir bir çevre için sorumluluk almak ve güdülenmek için gerekli tasarım becerileri geliştirmeyi hedefleyen bir proje yürütülecektir. Proje 3 ay sürecektir. Bu amaç çerçevesinde, doğa bilincini oluşturarak geri dönüşüm, doğa, sorumluluk, su tasarrufu ve çevre bilincini oluşturarak , kendine, topluma, çevresine olumlu katkılar yapan, birlik ve beraberlik olgularını etkinliklerle pekiştirerek, öğrencilerimizi insani duyguları yüksek, daha verimli ve üretken bireyler yetiştirerek bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyoruz. Proje yürütücümüz Selda ÇALIŞKAN ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okul öncesi sınıfı öğretmenimiz Mertcan KARABULUT eTwinning Childhood meets art projesine başlamıştır.